Functie Podotherapeut (m/v)

Wil jij fulltime/parttime bij ons komen werken?

De vacature podotherapeut is eigenlijk altijd wel beschikbaar bij ons. Als groeiend bedrijf liggen er immers altijd kansen die we graag samen met jou willen aangaan.

Wij zijn een jong en enthousiaste praktijk en werken in een informele sfeer. We zijn er ten slotte om cliënten te helpen en niet de hele dag met regeltjes bezig te zijn. Zo zorgen we ervoor dat je bezig kan zijn met de dingen die belangrijk zijn voor jou! Bij ons staan mensen voorop, zowel cliënt als medewerker, omdat we graag de wereld een stukje mooier maken.

Wij zorgen ervoor dat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé, want dat vinden we belangrijk. Het kan ook zijn dat jij je juist wilt ontplooien door verder te specialiseren als Diabetes-podotherapeut, Sport-podotherapeut of Kinder-podotherapie. We bieden je daarin graag de ruimte.

In 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in podotherapie met locaties in Groningen, Haren en Ureterp. We staan bekend om onze technologische vooruitgang. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van de laatste technieken waardoor we minder administratieve handelingen hoeven te verrichten en dus meer tijd aan onze cliënten kunnen besteden. Wij maken sinds jaar en dag gebruik van digitale 3D-technieken om de zolen te maken.

Wat kun je van de vacature podotherapeut verwachten?

Het liefst geven we in een gesprek aan wat je allemaal van ons verwachten kunt. Een tipje van de sluier van de vacature podotherapie;

 • Een goed startsalaris
 • Een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Je zult werken met de nieuwste technieken en behandelmogelijkheden
 • Directe samenwerking op locatie met fysiotherapeut en sportarts

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op een van onze locaties in Groningen en/of Haren.

Enthousiast?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. ‘vacature podotherapeut’ naar: info@voetfactor.nl en kom binnenkort bij ons langs voor een kopje koffie of thee. Of bel naar ons ‘hoofdkantoor’ voor meer info: 050 527 4334

Vul in.

En we komen er snel op terug 🙂

  Over ons

  Wij geven je richting, op weg naar gezondere voeten

  Maar liefst 95 procent van onze cliënten loopt weer klachtenvrij rond. Dat is ons grootste compliment. Want als praktijk voor podotherapie willen we iedereen met pijn zo goed mogelijk helpen. Zodat er zo min mogelijk belemmeringen zijn om prettig te bewegen.

  Vanuit vier locaties in de regio Groningen en Friesland helpen we dagelijks mensen bij pijnklachten. We besteden veel aandacht aan het vinden van de oorzaak van die klachten. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en nemen de tijd om de klachten goed te onderzoeken.

  Onderzoeksapparatuur is in de praktijk aanwezig, .

  We vinden het belangrijk om van a tot z zorg te verlenen. Daarom maken we steunzolen zelf: dat betekent dat we de kwaliteit kunnen bewaken en bovendien snel kunnen leveren.